Од Четврток (14 Јуни) па се до финалето (15 Јули)  на годинешното Светско Фудбалско Првенство во Русија Ресторан „Амор“ – Кочани Ви нуди добро следење на натпреварите со нивното прекрасно мени.

Домаќините за натпреварот од отворањето на првенството „Русија“ – „Саудиска Арабија“ Ви нудат истиот да го следите на големо платно со ладно точено пиво и со подготвените нивни рибји и останати специјалитети.

Во друштво е подобро и поинтересно да се следат овие натпревари.

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари