Само што наш читател ни испрати фотографии од пожарот кој се наоѓа на јужната страна од Пионерскиот дом „АСНОМ“.

Според информациите гори сувата трева но се стравува дека огинот кој го разгорува силниот ветар може да се прошири и на зимзелените и другите дрвја.

Засега за пожарот сведочат фотографиите.

За подетални информации подоцна.

С. Ивановски

34919580_10214886133898679_5084695809027473408_n

35196940_10214886144578946_2560035876918788096_n

35224191_10214886133818677_514285800704180224_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари