Денешното невреме проследено со силен ветар го затвори патот кон селото Уларци.

Од силниот ветар повеќе тополи беа срушени на патот на влез во селото, за што мораше да интервенираат од Територијалната Противпожарна единица кои со сечење на дрвата се трудеа да го оспособат влезот во селото.

Дознаваме дека силниот ветар предизвикал оштетување кај некои далноводи поради што селото беше останато без струја.

С. Ивановски

IMG_20180613_195147

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари