И денес како и во неделата попладне, вработени од КЈП „Водовод“ – Кочани го победија невремето.

По обилниот дожд што и денес околу 14:00 часот го зафати Кочани екипи од КЈП „Водовод“ излегоа на терен и го отстранија сиот смет што водата го донесе на улиците.

Се чистеа сите пофреквентни места се со цел да нема застој во сообраќајот.

Дознаваме дека утре се продолжува со кацијата на расчистување, секако доколку временските прилики тоа го дозволат.

С. Ивановски

62

63

64

65

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари