Големата количина на вода која денес се слеваше на платото околу  фонтаната, една од најскапите инвестиции на Кочани изминатите девет години, поплави дел од околните кафулиња и ги покажа сите недостатоци што се направени кога се поставуваше.

Водата која доаѓаше од сите страни немаше каде да истекува што до некаде ги потврди протестите на сопствениците на кафулињата во времето на поставувањето на фонтаната пред нешто повеќе од шест години.

Нешто мора да се преземе од страна на надлежните за да вакви денови како денешниот повеќе не се повторуваат.

С. Ивановски

35267147_10156623058219752_9197862632650964992_n35268121_10156623061909752_6056083807834996736_n

35330718_10156623058269752_8481897889419755520_n35407462_10156623058199752_5094546325110784000_n35297195_10156623058019752_5760493790473224192_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари