Поради одржувањето на автотрката „Кочани 2018“, в сабота и недела (23 и 24 јуни 2018 г.) ќе биде затворен за сообраќај патот Кочани – Пониква, на потегот над Градската депонија до Шумската куќичка „Пашаџиково“.

В сабота, кога се подготовките за трката, прекинот на сообраќајот ќе трае од 11 до 17 ч., а в недела – од 9 до 17 ч., кога се очекува трката да заврши.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари