Денес (26 Јуни) со почеток во 11:00 часот во Салата за состаноци на Советот на Општина Виница во зградата на Локалната самоуправа ќе се одржи средба под мотото „На секое дете му треба семејство“.

А Г Е Н Д А

11:00 – 11:10 Најава

1110-11:20 Обраќање на претставник од МТСП

11:20-11:30 Обраќање на Градоначалникот на Општина г-дин Ивица Димитров

11:30-11:40 Обраќање на претставник од УНИЦЕФ г-дин Бенџамин Перкс

11:40-11:50 Обраќање на претставник од ЈУ Заводот за социјални дејности Скопје

11:50-12:00 Презентација на ЈУ МЦСР Виница директор-Димитар Прокопенко

12:00-12:10 Споделување на лично искуство за згрижувањето (активен згрижувач)

Горанчо Стоименов ( Утре ќе го потврди присуството)

12:10-12:40 Дискусија

12:40 Одјава

Општина Виница

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари