Дванаесет екипи го пријавија своето учество на годинешните 46-ти по ред Илинденски Спортски Игри „ИСИ 2018“.

По извлечените редни броеви познати се имињата на екипите кои се распоредени во четирите групи

ПРВА ГРУПА: Бање, Карбинци, Жиганци.

ВТОРА ГРУПА: Облешево, Крупиште, Спанчево.

ТРЕТА ГРУПА: Соколарци, Калниште, Тркање.

ЧЕТВРТА ГРУПА:  Чифлик, Чешиново, Кучичино.

Годинава турнирот ќе започне на 01 Јули а финалето традиционално ќе се одигра на 02 Август.

С. Ивановски

P2670868

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари