ОПШТИНА ВИНИЦА ГИ ИЗВЕСТУВА ГРАЃАНИТЕ ДЕКА ВТОРАТА АВИОНСКА ДЕЗИНСЕКЦИЈА ПРОТИВ ВОЗРАСНИ ФОРМИ НА КОМАРЦИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА ОПШТИНАТА, ЌЕ СЕ ОДВИВА НА 10.07.2018 (ВТОРНИК) ВО РАНИТЕ УТРИНСКИ ЧАСОВИ (ОД 05:00 ДО 07:00).

ОПШТИНА ВИНИЦА АПЕЛИРА ДО ПЧЕЛАРИТЕ, НАВРЕМЕНО ДА ГИ ПРЕЗЕМАТ ПОТРЕБНИТЕ МЕРКИ ЗА ЗАШТИТА НА ПЧЕЛИТЕ.

ДОКОЛКУ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ ГО СПРЕЧАТ ИЗВРШУВАЊЕТО НА ДЕЗИНСЕКЦИЈАТА, ИСТАТА ЌЕ СЕ ИЗВРШИ СЛЕДНИОТ ДЕН, КОГА ЌЕ БИДАТ ПОВОЛНИ ВРЕМЕНСКИТЕ УСЛОВИ.

Општина Виница

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари