Синоока се одиграа натпреварите по групи од некомплетното второ коло од годинешниот „Петровденски турнир во мал фудбал“.

Поради дождот и невремето што го зафати Кочани во доцните вечерни часови неколку натпревари се прекинати и одложени. Иако организаторот имаше проблем со натпреварите поради дождот сепак се одиграа до тој термин повеќето.  Постигнати резултати:

Игралиште кај ОУ „Св. Кирил и Методик“

„Олимпик“- „Деликатес“ (предаден натпреварот од Олимпик)

„Амфенол“ – „Мега Спорт“  2:4

„Спортисти“ – „Шери Казино“  1:3

„Ледер“ – „Меџик“  5:2

„Балкан Лукс“ – „ИМТ“  5:2

Игралиште на улицата „Скопска“

„Уни Паб“ – „Фабијан“  1:1

„Екстра Фунги“ – „Антура“  6:2

„Бублик Бет & Делукс“ – „Клариса“  0:7

„Бразил Штип“ – „Кофи Хаус“  поради дожд прекината при 0:0

„Генекс“ – „Такси Џокер“ поради невреме одложена за друг ден.

Во прилог е распоредот на натпреварите на двата терена за денес.

С. Ивановски

100200

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари