Терен кај ОУ „Св. Кирил и Методи“

„Кофи Хаус“ – „Такси Џокер“  5:1

„Екстра Фунги“ – „Фабијан“  1:3

„Бразил Штип“ – „Клариса Балкан“  1:4

„Грга Транс“ – „Антура“  9:3

„Публик & Делукс“ – „Генекс“  2:4

Терен „Градинка“ – улица „Скопска“

„мега Спорт„ – „Деликатец“  2:5

„Балкан Лукс“ – „меџик“  2:1

„Амфенол“ – „Шери Казино“  1:1

„Филип Интернационал“ – „ИНТ“  4:2

„Спортисти“ – „Олимпик Даниво“  1:2

Распоредот за денес Недела (08.07.2018 година):

4.gimnazija-07.07-sabota

10.gradinka-08.07-nedela

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари