По дождливиот месец Јуни, наглото покачување на живата во термометарот почна да ги мачи сите оние кои не ги поднесуваат горештините.

Луѓето секој миг бараат чаре каде да се разладат, а истото се однесува и на птиците.

Деновиве бевме сведоци како гулабите од блиските згради слетуваат директно во реката, пијат вода но и се разладуваат во водата.

На повеќето наши сограѓани им беше интересно па скриени во сенката го набљудуваа настанот.

С. Ивановски

DSCN0931

DSCN0939

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари