Советот на месната заедница на с. Грдовци за 07.08.2018 година (Вторник), со почеток во 20:00 часот, во Домот на културата во с. Грдовци свикува

СОБИР  НА  ГРАЃАНИ

Со следниот дневен ред:

Избор на органи на Месната заедница с. Грдовци

Граѓаните со право на глас да понесат документ за идентификација – лична карта

Месна заедница с. Грдовци

Претседател

Драги  Јорданов

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари