Им се извинуваме на нашите читатели од причина што изминатите 72 часа не бевме достапни.

Причината е од техничка природа.

Мислам дека ќе го прифатите нашето извинување.

Продолжуваме.

Поздрав.

www.komarec.com.mk

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари