Општина Кочани во соработка со Авто-мото друштвото „Лопен“ од Кочани ги повикува заинтересираните за добивање сертификат за авто-такси возачи да се пријават во просториите на АМД „Лопен“ најдоцна до 27 јули 2018 година.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари