Во Петок (27.Јули 2018 година) во Домот на Културата во Облешево со почеток во 12:00 часот ќе биде промовирана Монографијата „Облешево, село во општината Облешево-Чешиново“ од авторот Славица Цветкова.

Промотори на книгата се Вера Анастасова и Иван Котев.

Ова е уште едно од низата дела на авторот Славица Цветкова посветени на селата во околината на Кочани и општината Чешиново-Облешево.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари