По повод подготовките за асфалтирање на неколку улици во градот и во полските села, изградбата на потпорни ѕидови и поправките на поголемите оштетувања на улиците Градоначалникот на Општина Кочани Николчо Илијев на својот профил напиша:

„Деновиве се асфалтираат неколку улици во градот, се поправаат големите оштетувања на уличниот асфалт и се градат потпорни ѕидови како подготовка за асфалтирање на уште неколку улици во Кочани. Врнежите го одложија за неколку денови асфалтирањето на улиците во сите полски села во Кочанско, но наскоро и тие ќе бидат готови.
Уште многу инфраструктурни проблеми и потреби допрва ќе решаваме. Најсоодветно е кога вие, граѓаните на Кочани, преку вашите урбани и месни заедници ќе ни ги посочите приоритетите. Резултатите од таквата соработка имаат поголема вредност!“.

С. Ивановски

37886312_293134787901799_8522784900040884224_n

37832960_293134934568451_1622212008147419136_n

37969197_293135024568442_7314642330894467072_n

37890781_293135061235105_9047109074402934784_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари