Се продава  дуќан 52 м² на три нивоа, на улицата „Маршал Тито“ број 40/1  – Кочани (Централно Градско Подрачје)

Поволен е за отворање на: амбуланта, салон за убавина, книговодствени услуги и друго.

Се продаваат и рафтови за конфекциски производи.

Контакт телефон: 070 – 309 – 634 

DSCN8840DSCN8841

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари