Советот на Месната заедница на селото Грдовци ги известува жителите дека Собирот на граѓани за избор на органи на месната самоуправа закажан за 7 август 2018 година, се одложува за 14 август 2018 година со почеток во 20 ч., во Домот на културата.

Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари