Со цел да се подобри квалитетот на живеење на жителите кои досега немаа квалитетна инфраструктура Општина Виница е во градежна експанзија особено кога е во прашање асфалтирањето на улиците во самото градско подрачје како и во населените места кои припаѓаат на Општина Виница.

„Градиме нова квалитетна инфраструктура во општина Виница. Вчера и денес се асфалтирани улиците „4-та Македонска Бригада“ и „Јане Сандански“ а од понеделник продолжуваме со асфалтирање на уште 10 улици во градот Виница и населените места во виничко“ изјави Градоначалникот на Општина Виница Ивица Димитров.

Сретствате се обезбедени од буџетот на општината.

С. Ивановски

39047118_315799845823308_4701458991056683008_n38920963_315800235823269_8631003412881735680_n

38924267_315799895823303_5942924441926238208_n38921022_315800182489941_6518606787241836544_n

38985022_315800099156616_2199465800392245248_n39032409_315800049156621_5555034404847353856_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари