Во организација на Општина Кочани а во рамките на „Freedom music festifal“ на „Споменикот на слободата“ во Кочани се одржа забава за младите на која зедоа учество голем број на диџеи.

На забавата присуствуваа голем број на млади кои низ звуците на прекрасната музика се забавуваа до ситните часови, односно до онолку колку што им беше дозволено.

Со масовната посетеност и со добрата музика, како и со одличниот избор на организаторот младите од „градот на оризот“ покажаа дека им требаат вакви забави, на кои ќе се опуштат и ќе и се предадат на музиката.

Забавата продолжува и вечерва.

С. Ивановски

52

53

54

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари