Благочестиви христијани, ни причинува посебна чест и задоволство да ве известиме дека почнуваме со фрескоживопис на нашиот храм Св. Кирил и Методиј во село Мојанци.
Секој кој сака, може да донира фреска и со тоа да стави свој печат во ова Богоугодно дело.

Телефон за контакт
075/224-634
Отец Стојанчо

6677

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари