Советот на Месната заедница на селото Нивичани, в среда, на 26 септември 2018 г., во 19 ч., во просториите на училиштето свикува собир на граѓани.

На дневен ред на собирот е избор на органи на Месната заедница.

Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари