Во Петок (14 Септември) со почеток во 12:00 часот во Домот на културата во Истибања со отворањето на пригодна изложба „Китка“ ќе започне годинешното 33-тото издание на културно-забавната манифестација „Истибанско Здравоживо 2018“.

Манифестацијата ќе трае до Члетврток (22 Септември).

Организаторот на манифестацијата ФА „Китка“ со финансиска поддршка на Општина Виница на сите гости им посакува осумдневна забава.

С. Ивановски

41390492_1904233416546600_210462365395714048_n41447940_1904233446546597_1653431640090738688_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари