Семејната куќа на Костадинови од Кочани неодамна беше опожарена.

Секое донирање е добредојдено.

Димитар Костадинов

Трансакциска сметка: 300057103244607  Комерцијална банка, АД Скопје

Телефон:  077 865 585

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари