„Амор – Компани ДООЕЛ“ – Кочани има потреба од 11 работници од кои:

  • 2 лица за работа со деца во игротека
  • 2 келнери
  • 2 шанкери
  • 1 собарка
  • 2 лица за работа на опшиварка (со работно искуство)
  • 2 лица за работа на пегла (со работно искуство)

Лицата кои ќе аплицираат потребно е да имаат завршено најмалку средно образование.

Пријавувањето е лично и сите подетални информации ќе ги добиете во просториите на „АМОР – Компани ДООЕЛ“ – Кочани кои се наоѓаат во „Индустриската зона“ на ул. „крижевска“ бр. 15 Кочани

Телефон за информации: 033-275-550 секој ден од 07:30 до 14:30

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари