Во следните три дена на репертоарот на НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани ќе биде поставена претставата „Во чекор со малиот принц“ во режија на Перо Даниловски.

Термини:

Вторник 

10:00 часот   11:30 часот.

Среда 

11:30  часот

Четврток: 

11:00 часот  и  12:30 часот.

Подетални информации можат да се добијат од надлежните служби во НУЦК „Бели Мугри“ во Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари