Советот на Месната Заедница на село Нивичани за 19.10.2018 година (петок), со почеток во 19:00 часот, во просториите на училиштето во село Нивичани, повторно свикува

СОБИР  НА  ГРАЃАНИ

Со следниот Дневен ред:

Избор на органи на Месна заедница село Нивичани

Граѓаните со право на глас, да понесат документ за идентификација – лична карта.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари