Започнаа градежните работи за поправка и рехабилитација на патниот правец Пониква – Кочани, кои се одвиваат на потегот од паркингот на Пониква и ќе продолжат надолуво должина од 10, 4 км.

На оваа делница е поставена соодветна патна сигнализација за работа на пат, а надлежните апелираат за внимателно движење и управување со возилата и почитување на сообраќајните правила и прописи.

1

7

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари