Советот на Месната Заедница на село Бели за 24.10.2018 година (среда), со почеток во 19:00 часот, во училиштето, свикува

СОБИР  НА  ГРАЃАНИ

Со следниот Дневен ред:

Избор на органи на Месна заедница село Бели

Граѓаните со право на глас, да понесат документ за идентификација – лична карта.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари