Во организација на Ноќен Клуб „Аква“ од Кочани во Четврток (18.10.2018 г.) за прв пат во Кочани ќе биде организирана „Средношколска забава“.

Забавата која започнува во 21:00 часот ќе се одржи во самиот Ноќен Клуб „Аква“ а за музиката ќе се погрижи DJ Mike Rose.

Менаџерскиот тим на средношколците заедно со организаторот ги покануваат сите заинтересирани да им се приклучат на забата.

Влезот е бесплатен, а средношколците се надеваат дека оваа идеја ќе прерасне во традиција.

Во Четврток ве очекуваме.

Ноќен Клуб „Аква“ – Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари