Она што се започна минатата Сабота кога екипи на КЈП „Водовод“ – Кочани ја чистеа „Кочанска река“ и „Индустриската зона“ денес продолжи и во другите делови на градот.

Според зацртаниот план денес екипа на КЈП „Водовод“ комплетно ја исчисти улицата „Роза Петрова“ со краците од другите улици кои се во склоп на самата улица.

Дознаваме дека оваа пракса ќе продолжи и во наредните викенди се додека временските услови тоа го дозволуваат.

С, Ивановски

82

83

84

85

86

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари