Како што сме информирани денес во Ромското маало започна асфалтирање на источниот крак на улицата „Стамен Манов“.

Поволните временски услови дозволија да се заврши асфалтирањето на оваа улица која долги низа години беше најавувана дека ќе биде завршена, за да денес сето тоа се реализира.

За утре е планирано и асфалтирање на улицата „Славчо Стојменов“

Благодарност до Аки Акиов за фотографиите.

С. Ивановски

112

113

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари