Од 21 ноември до 6 декември  2018 година тече рокот од Конкурсот за доделување 30 стипендии на редовни студенти жители на општина Кочани за студиската 2018/2019 година.

Условите, критериумите, начинот, рокот и местото за поднесување на документите се опишани во целосната објава на веб-страницата на Општина Кочани.

http://www.kocani.gov.mk/распишан-конкурсот-за-општинските-ст/

Општина Кочани

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари