Во просториите на ЈОУ Библиотека „Искра“ во Кочани беше промовирана книгата „Обесена на врат“ или афоризми на тема, од авторот Ленче Стоименова.

На промоцијата присуствуваа голем број љубители на убаво напишаниот збор, роднини, пријатели и колеги на авторот на книгата како членови од ЛК „Копнеж“.

Промотор на книгата беше Миле Ѓорѓијоски, а водител Марина Гоцевска.

Промоцијата помина во една релаксирана атмосфера исполнета со музика и хумор .

С. Ивановски

52

53

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари