Како што не информира Командирот на Територијалната Против Пожарна Единица – Кочани Благој паунов, денес биле пријатно изненадени кога им стигнале столици, донација од Комапнијата „Ледер“ од Кочани.

„Денес сопственикот на Компанијата Ледер од Кочани ни го разубави денот со неговата донација од столици изработени за Против Пожарната Единица од Кочани. Сакаме да му упатиме искрена благодарност за овој хумани потег но и да му искажеме уште поголема благодарност за респектот кој го се почесто го искажува за нашата професија“ напиша Командирот на ТППЕ – Кочани Благој Паунов.

С. Ивановски

52

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари