По повод меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, во организација на  музејот „Теракота“ и на Општина Виница ќе се одржи културниот настан насловен како „Еднаквоста во фокусот“.

Во рамките на овој културен настан ќе биде организирана изложба на фотографии „Стара архитектура“ која е од продажно хуманитарен карактер, а предвидени се и музички настапи со многу забава.

Настанот ќе се одржи утре (Среда) со почеток во 12:00 часот во ОУ „Гоце Делчев“ во Виница.

pokana (2)

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари