Општина Кочани распиша јавна објава за ангажирање со договор на дело на 10 невработени лица за вршење работи – достава на акти.

Доставата ќе се врши на територија на општина Кочани, а за извршената услуга ќе се плаќа по 30 денари од уредна достава.

Рокот за пријавување е заклучно со петок, 7 декември 2018 година.

Целосната објава е на веб-страницата на Општина Кочани и на огласната табла пред општинската зграда.

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари