Во организација на ФА „Мугри“ од Кочани во Петок (21.12.2018 година) со почеток во 18:30 часот во НУ ЦК „Бели Мугри“ од Кочани, закажан е „Фолклорен Новогодишен концерт“.

Освен организаторот ФА „Мугри“ на концертот ќе земаат учество и ФА „Вила Зора“ (Велес), КУД „Злетовски рудар“ (Пробиштип) и КУД „Росоман“ (Росоман).

Организаторот им посакува добра забава на посетителите.

С. Ивановски

IMG_0067-1

IMG_20180610_184954

2

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари