За прв годинава кочанчани беа сведоци за поставувањето на природна Новогодишна елка.

Поставена на платото во Градскиот Трговски Центар високата природна елка го сврте вниманието на минувачите.

Како што денес бевме информирани од утре ќе започне нејзиното украсување.

Можеби ова ќе значи и нов почеток за украсување на градот за време на Новогодишните и Божиќните празници.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари