Од Четврток до Недела менаџерскиот тим на Кафе Бар „Амор за своите гости организира „Christmas party“.

Четврток: „Театро Бенд“ – почеток 21:00 часот

Петок: „Balkan party“ – почеток 22:00 часот

Сабота: „Dj Dado Pre–New Year’s Eve Warmup Party“–почеток 22:00 часот

Недела: „Bel Canto Бенд“ – почеток 21:00 часот

Забавата ќе биде збогатена со Празнични пакети:

Jameson + 4 х води Maya  =  2.000,00 денари

Jameson + 2 х Red Bull  =  2.200,00 денари

Jim Beam + 4 х Cockta  =  1.800,00 денари

Teacher’s + 4 х Cockta  =  1.200,00 денари

Finlandia + 1L Juice  =  1.200,00 денари

Резервации: на телефонскиот број  033-279-990

Кафе Бар „Амор“

48428023_1956424597760438_7009715853495107584_n

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари