Учениците и наставниците при СОУ „Љупчо Сантов“ од Кочани во средата (26.12.2018 година) се претставија на Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романовиќ Державин“ во Свети Николе  со изложба на рачни новогодишни изработки.

Учениците подготвија и традиционално јадење лапа.

Од страна на Универзитетот му беа подарени книги на училиштето (стручна литература) со што се збогати книжниот фонд во училишната библиотека.

Ова претставуваше убаво доживување и за учениците и за наставниците.

Во прилог слики од настанот.

„УМКА“  –  СОУ „Љупчо Сантов“

53

52

54

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари