Денешното сончево но доста студен време не ги спречи мобилните екипи од КЈП „Водовод“ уште во раните утрински часови да излезат на терен и во централното градско подрачје каде фреквенцијата е најголема да започнат со чистење на наврнатиот снег.

Во главно се чистеа тротоарите за пешаци, мостовите и некои критички точки кои поради замрзнатиот и заледен снег претставуваа опасност за минувачите.

Благодарение на нивната брза интервенција минувачите немаа потешкотии при движењето.

С. Ивановски

52

53

54

55

 

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари