И после една седмица под снег, јавната корисна површина нема кој да ја исчисти.

Надлежните молчат а станарите, минувачите во Градскиот трговски центар и сопствениците на објектите прстот го упатуваат токму кон надлежните од Локалната самоуправа.

Локалната самоуправа повеќе од една деценија се однесува како сопственик на сите површини во ГТЦ а сега кога треба тие површини да бидат исчистени и безбедни за минување нема кој да го исчисти снегот.

Да видиме до кога така ќе биде.

С. Ивановски

DSCN8490

DSCN8491

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари