Самоволието на одредени поединци продолжува. Дали алкохолот или нешто друго е причината ваквите слики во градот постојано да се појавуваат.

Не помина долго време од палењето на контејнерите, кога утринава кочанчани беа сведоци на уште една грозна слика, контејнер полн со смет фрлен во коритото на „Кочанска река“.

И после овој настан дали треба и понатака да тврдиме дека сме демократска нација или пак нешто сосема спротивно.

Нели е време на ваквото самоволие да му се стави крај.

С. Ивановски

5577

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари