Судиската организација при ОФС Кочани има потреба од млади амбициозни фудбалски судии со цел да се освежи постоечкиот кадар и истиот да се прошири.

Секој кој има желба да започне едно ново спортско поглавје – во областа на делењето правда на фудбалските терени може да се пријави на ФБ профилот на Драганчо Димитровски – Претседател на Судиската организација при ОФС Кочани или на телефонскиот број: 071-277-649.

Судиска организација при ОФС Кочани

Претседател:

Драганчо Димитровски

P3140599

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари