Како што веќе најавивме, денес со почеток во 16:30 часот ќе започне ноќното скијање на патеката на „Ски – лифт 3“.

Патеката е добро подготвена па љубителите на зимските спортови ќе можат да уживаат во скијањето.

Првите две ноќни скијања што е вистинска мамка за љубителите на зимските спортови и денес да ја посетат „Пониква“ и да уживаат во убавините на скијањето под светлината на рефлекторите.

Ски-лифтот предвидено е да работи до 20:00 часот.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари