Крсте Крстев ќе биде дел од 5-тата генерација тренери кои аплицираат за добивање на  УЕФА Про лиценца.

На годинешниот конкурс што го објави Фудбалската Федерација на Македонија аплицираа 35 тренери од кои 20 се примени, меѓу кои и Крсте Крстев.

Во следните две години Крстев ќе ги посетува сите курсеви за тренери за Про лиценца што ќе ги организира Фудбалската Федерација на Македонија по што ќе се полага.

Му посакуваме успешно завршување на курсевите и добивање на УЕФА Про лиценца.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари