Деновиве Кочанскиот проект „The Hood”, ја издаде првата авторска песна под име “Away”.

Изведувач под името „The Hood” е кочанчанецот Дарко Стојчов.

Дарко Стојчов чија музичка кариера е во нагорна линија информираше дека овде не застанува, напротив, најавува многу нова музика во следните месеци.

С. Ивановски

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари