Младинците од СОУ„Љупчо Сантов“ – Кочани  повторно се активираа  со тоа што организираа Еко-акција на 14.02.2019 год.

На акцијата зедоа учество членови од младинската организација „Единство“, како и ученици од втора и четврта година.

Цел на оваа акција беше да се исчисти и разубави училишниот двор.

Младинската организација, како и администрацијата од училиштето напорно работат за да го подобрат изгледот на училиштето и да обезбедат чиста животна средина.

Се надеваме дека ваквите акции ќе продолжат и ќе ја подигнат свеста кај младите и воопшто кај нашите сограѓани.

Литературно-новинарско друштво УМКА

7273

7475

7677

7879

Секое преземње на фотографии и копирање на текстовите без согласност на комарец повлекува фактурирање на име „Авторски права“.

Коментари